POZIV K PRIJAVI ZA VZGOJITELJA OTROK NA LETOVANJU V POREČU V LETU 2024

Vas veseli delo z otroci? Vas že vaša poklicna pot vodi po tej poti, ste pripravljeni poleti pričarati nasmehe na otroška lica? Vas študij pripravlja na pedagoško delo in si želite še več praktičnih izkušenj pri vodenju skupine otrok? Bi radi v prijetnem okolju, na svežem zraku, ob čisti morski vodi storili nekaj dobrega za naše najmlajše? Društvo prijateljev mladine občine Žalec objavlja poziv k prijavi za delo vzgojitelja/ice oziroma učitelja/ice plavanja na letovanju 2024 v Poreču med 12. 7. in 19.7. 2024.

Pridružite se nam kot vzgojitelj/ica otrok in tudi vi s svojim delom prispevajte k temu, da bo množica socialno in zdravstveno ogroženih otrok preživela sedem nepozabnih dni. Vaš trud bo na koncu ob veselih obrazih otrok zagotovo poplačan.

Iščemo vzgojitelje, ki so starejši od 18 let in imajo s tovrstnim delom že nekaj izkušenj oziroma vse, ki se profesionalno ukvarjate z delom z otroci. Zaželeni so tudi študentje Pedagoške fakultete, Medicinske fakultete in Fakultete za zdravstvene vede. Dajemo pa možnost tudi vsem ostalim, ki jih delo z otroci veseli. Če ste se pripravljeni pridružiti ekipi, ki bo sedem dni letošnjega poletja namenila skrbi za otroke na morju, vas vabimo, da oddate svojo prijavo za opravljanje dela vzgojitelja na elektronski naslov dpm.ozalec@gmail.com.

Prijavo za vzgojitelja na letovanju otrok 2024 najdete spodaj.

Izpolnjeno prijavo pošljite do 2.07.2024 na elektronski naslov: dpm.ozalec@gmail.com