Poziv k prijavi za vzgojitelja otrok na letovanju v Poreču v letu 2022

Vas veseli delo z otroci? Vas že vaša poklicna pot vodi po tej poti ste pripravljeni poleti pričarali nasmehe na otroška lica? Vas študij pripravlja na pedagoško delo in si želite še več praktičnih izkušenj pri vodenju skupine otrok? Bi radi v prijetnem okolju, na svežem zraku ob čisti morski vodi storili nekaj dobrega za naše najmlajše?

Društvo prijateljev mladine občine Žalec objavlja poziv k prijavi za delo vzgojitelja/ice oziroma učitelja/ice plavanja na letovanju 2022 v Poreču.

Pridružite se nam kot vzgojitelj otrok in tudi vi s svojim delom prispevajte k temu, da bo množica socialno in zdravstveno ogroženih otrok preživela 7 nepozabnih dni. Vaš trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan.

Iščemo vzgojitelje:

– ki so starejši od 18 let in imajo s tovrstnim delom že nekaj izkušenj;

− vse, ki se profesionalno ukvarjajo z delom z otroci; zaželeni so tudi študentje Pedagoške fakultete, Medicinske fakultete in Fakultete za zdravstvene vede;

− dajemo pa možnost tudi vsem ostalim, ki jih delo z otroki veseli.

Če ste se pripravljeni pridružiti ekipi, ki bo svojih 7 dni letošnjega poletja namenila skrbi za otroke na morju, vas vabimo, da oddate svojo prijavo za opravljanje dela vzgojitelja na elektronski naslov dpm.ozalec@gmail.com

Prijavo za vzgojitelja na letovanju otrok 2022 najdete na spletni strani Društva prijateljev mladine občine Žalec

Izpolnjeno prijavo pošljite do 2.06.2022 na elektronski naslov: dpm.ozalec@gmail.com