Iščemo vzgojitelje za letovanje otrok na morju v Hostlu Šiška, v Poreču

Vas veseli delo z otroki? Vas vaša poklicna smer že vodi po tej poti? Ste pripravljeni poleti pričarati nasmehe na otroška lica?

Če vas študij pripravlja na pedagoško delo in si želite še več praktičnih izkušenj pri vodenju skupine otrok, hkrati pa bi radi v prijetnem okolju,  ob morju storili nekaj dobrega za naše najmlajše, potem vas vabimo, da se nam pridružite.

Društvo prijateljev mladine občine Žalec objavlja poziv k prijavi za delo vzgojitelja/ice oziroma učitelja/ice plavanja na letovanju 2019 na morju v Hostlu Šiška, v Poreču.

Pridružite se nam kot vzgojitelj otrok in tudi vi s svojim delom prispevajte k temu, da bo množica socialno in zdravstveno ogroženih otrok preživela sedem nepozabnih dni. Vaš trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan.

Iščemo predvsem vzgojitelje:

  • ki so starejši od 18 let in imajo s tovrstnim delom že nekaj izkušenj;
  • vse, ki se profesionalno ukvarjajo z delom z otroci; zaželeni so tudi študentje Pedagoške fakultete, Medicinske fakultete in Fakultete za zdravstvene vede;
  • dajemo pa možnost tudi vsem ostalim, ki jih delo z otroki veseli

Če ste se pripravljeni pridružiti ekipi, ki bo sedem dni letošnjega poletja namenila skrbi za otroke na morju, vas vabimo, da oddate svojo prijavo za opravljanje dela vzgojiteljev otrok na letovanju v Hostlu Šiška Poreč.

Termini letovanja:

  1. izmena: od 12. 7. do 19. 7. 2019
  2. izmena: od 26. 7. do 2. 8. 2019

Prijavo za vzgojitelja na letovanju otrok v Hostlu Šiška Poreč za leto 2019 dobite na tej povezavi: Prijava za vzgojitelja 2019

Izpolnjeno prijavo pošljite do 10.6.2019 na:

  • Društvo prijateljev mladine občine Žalec, Hmeljarska ulica 3, 3310 Žalec
  • elektronsko pošto: dpm.ozalec@gmail.com.

Več o letovanju otrok tukaj>>

Žalec, 15. 04. 2019